Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za cheatowanie można dostać bana?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy za zcheatowanie sobie wszystkich osiagniec 513/513 moge dostac bana na steama?

Dodam tez ze za te osiagniecia dostalem 48 itemow.

Opublikowano

Były przypadki że są bany.Ale jak masz dużo godzin na steam to 100% że nie ma bana.

Podaj mi taki przypadek...

Nie, raczej za to nie dają. W końcu i tak te osiągnięcia nikogo nie obchodzą.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, lecz jeśli zobaczą że ktoś gra w grę 20min i ma wszystkie osiągnięcia to zdarzały się sytuację że banowali graczy, więc ja Ci nie radzę tego uskuteczniać

Opublikowano

Tak, lecz jeśli zobaczą że ktoś gra w grę 20min i ma wszystkie osiągnięcia to zdarzały się sytuację że banowali graczy, więc ja Ci nie radzę tego uskuteczniać

Co ty pieprzysz? Totalna pustka w głowie, ile ty wiesz o tej grze? Chyba nic.

Grałem pierwsze trzy godziny, z czego chciałem przetestować ten program. Więc go użyłem, i do tego czasu przegrałem ponad 60 godzin I! Waćpanie! Do tego czasu nie dostałem żadnego bana, po prostu ludzie mają wyjebane na osiągnięcia. Wolą dostać czapki, drwiny, czy też bronie..

Opublikowano

Niemożliwe że dostaniesz za to bana..są nawet serwery w których można achivy robić

A poza tym sam sobie psujesz grę, achivmenty mają na celu umilić grę i dzięki nim możemy mieć jakieś "cele"

00831718866390289451.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, bo autorzy mają to gdzieś, dla nich liczą się tylko pieniądze, a nie uczciwość graczy. Był kiedyś serwer, na którym można było zdobyć osiągnięcia.  :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To oczywiste że tak. Jak sama nazwa wskacuje:

Za co przewidywany jest ban. :)

Tobie się chyba coś pojebało to, że jest napisane w regulaminie nie oznacza, że dostanie się bana.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Hakując osiągnięcia dostajecie itemki, które dają wam przewagę nad przeciwnikiem.

Za to jest ban, jest to wbrew regulaminowi ustalonemu przez Valve.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Mam konto z all osiągnięciami i od 4 lat nie mam bana, nie dostaniesz za to bana bo mają wywalone na to, a po drugie są/były takie serwery dzięki którym można było dostać wszystkie osiągnięcia. Szansa na bana teoretycznie jest, ale w praktyce raczej nie. Więc śmiało możesz użyć tego ;)

kozakreggae.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja nie używam cheatów, chociarz mam 36 godz. i gram słabo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak więc...?

Tak więc? Czitowanie jest dla cieniasów, słabeuszy. Nie ma już szans na zdrową rozgrywkę? Dawno nie grałem, ostatnio wbijam na steama i zero frajdy z rozgrywki! Cheaterzy lamerzy. Oczywiście że powinny być surowe bany za każde nieuczciwe zachowanie gracza.

Zobacz projekty domów jednorodzinnych na www.galeriadomow.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...